Nişantaşı Microblading kirpik ile kirpikleriniz daha uzun ve kalıcı olduğu için bayanların en çok tercih ettiği işlemler arasında yer almaktadır. Güzelliğini ve bakımını önem veren bayanların ilk tercihi arasında yer alan bu işlem kirpiklerinize daha dolgunlaştırıyor . Özellikle de son dönemlerde popüler olmuş bu işlem bayanlar arasında rekabet oluşturmaktadır. Güzelliğine önem veren bayanların sıraya girdiği ve seans sonrası kendilerini daha bakımlı bulduğu için sıklıkla tercih ediliyor. Eğer kaşlarınız ve kirpikleriniz seyrek ve ince ise bu işlemi tercih edebilirsiniz.

Hizmetimiz cildin üst düzeyine yapılan bir uygulama olmakta ve yüzeysel olarak yapılmaktadır. Yapılan bu kirpik sıkılaştırma işleminden sonra makyajınız daha güzel ve kalıcı olacaktır. Özel bir kalem ve cımbız ile yapılan işlem sonrasında bayanlar memnun olmaktadır. Bizim önceliğimiz bayanların memnuniyetini kazanmak olduğu için en üst düzeyde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bu kirpik işleminin oldukça usta ellerde yapılması gerekmektedir ki kirpikleriniz zarar görmesin.

Microblading Kirpik Hizmeti

Nişantaşı Microblading Kirpik Hizmeti ile mutlu bayanlar olduğu için sektörde hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Yapılan işlem sonrası daha güzel bir görünüme sahip olan bayanlar bizleri arayarak randevu oluşturmaktadır.

Tek amacımız bayanların memnuniyeti olduğu için hijyene ve bayanların istediği şekilde işlemlerimizi gerçekleştirmekteyiz. 1 ile 3 ay içerisinde eski haline dönen kirpikleriniz için sık sık bakım yapmanız önerilmektedir. Kirpik yaptıracak olan müşterilerin gözlerinde sorun var ise merhem ya da krem kullanıyor ise ya da iltihaplanma var ise işlem uygulanması yapılmaz. Kirpiklerde dökülme ya da hasar verme olayı olmadığı için çoğu bayanın tercihi olmaktadır. Suya denize havuza dayanıklı olan bu kirpik işlemi istediğiniz her zaman yapılmaktadır.

Microblading kirpik Dayanıklı mı?

Nişantaşı Mikroblading kirpik dayanıklı mı? Sorusu merkezimize gelen birçok bayan tarafından sorulmaktadır. 90 güne kadar herhangi bir aşınma yıpranma ya da dökülme sorunu ile karşılaşmayan müşteriler memnun kalarak merkezimizden dönmektedir. Yüzünüzü yıkadığınızda ya da yağmura maruz kaldığınızda herhangi bir yıpranma dökülme olmaksızın işleminizi yaptırabilirsiniz.

Merkezimizden randevu olarak ya da arayarak hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Merkezimizde bu işlemi yaptırmak üç yüz TL olmaktadır. Her gün rimel kullanmaktan hoşnut olmayan ya da kirpiklerinin daha doğal ve uzun olmasını isteyen tüm müşterilerimizi merkezimize bekleriz. Bu işlem ile kirpikleriniz hem doğal olacak hem de işlem sonrası kirpiklerinize hiçbir yapmanız gerekmeyecek.

Mikroblading Kirpik İle Doğal Görünüm

Nişantaşı Mikroblading kirpik İle doğal Görünüm yakalamak isteyen tüm müşterilerimizi merkezimize davet ediyoruz. İsterseniz sadece kirpik işlemi yaptırabilir dilerseniz paket satın alarak kaşınıza da mikroblading işlemi uygulatabilirsiniz. İşlem yaptırdıktan sonra denize girdiğiniz zaman kirpikleriniz olduğundan daha erken dökülme yapabilir.

O yüzden seansımıza gelen tüm müşterilerimizi bu noktada uyarıyoruz. Doğal bir görünüm sağlayan merkezimiz tüm kadınlara sağladığı memnuniyet ile dile gelmektedir.

Kirpik Fiyatları

Nişantaşı Mikroblading Kirpik fiyatları ile ilgili olarak çoğu zaman kampanyadan yararlanan müşterilerimiz daha uyguna işlemlerini yaptırmaktadır. Bununla beraber daha güzel görünüme sahip olmaktadır. İpek kirpik fiyatları değişiklik göstermektedir. Haftanın bir günü kapalı olan firmamız geri kalan günlerde müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Hem kolay hem de doğal görünümü yakalamayı başaran bayanlar yapılan işlem sonrası memnun olmaktadır.

Çoğu zaman kampanyayı takip ederek merkezimize gelen birçok bayan daha sonra memnun kaldığı için tekrar gelmektedir. Bu noktada her bayanın memnuniyeti bizim için önemli olmaktadır. Çeşitli kampanya yaparak daha fazla kitleye ulaşmayı sağlamak istiyoruz. Fiyatların sabit olması nedeniyle kampanyalardan yararlanmak isteyen müşteriler merkezin sosyal medya hesaplarını takip etmektedir. Farklı ödeme imkanı sunan firmamız adını her geçen gün daha çok müşteriye duyurmayı hedeflemektedir.