Nişantaşı kirpik lifting uygulaması kirpiklerin belli bir zaman aralığında daha uzun görünmesini sağlayan güzellik uygulaması olarak geçmektedir. Güzellik merkezlerinde en çok tercih edilen uygulamalardan birisi kirpik lifting olarak geçmektedir. Uygulamayı yapılacak olan yere göre fiyat performans oranı da değişiklik göstermektedir. Kirpik lifting hakkında uzun süre kalıcı mı ya da uygulamayı yaptıracak olan kişilerin kimler olduğu da merak edilmektedir. Uygulama açısından kişinin doğal kirpiklerinin köklerine keratin bakımı uygulaması olarak ifade etmek mümkündür. Kirpik lifting içeriğinde zararlı bir madde kullanmadan kişinin kirpiğine uygulanmaktadır.

Nişantaşı Kirpik Lifting İşlemi

Nişantaşı kirpik lifting doğal kirpiklerin köklerine kadar uygulanarak keratin bakımı yapılan işleme denmektedir. Gündelik hayatta karşımıza sürekli olarak kirpik lifting hakkında bilgiler çıkmaktadır. Uygulama doğru yerde ve doğru ellerde yapılırsa içeriğinde herhangi bir zararlı madde içermemektedir. Bunun için ise hijyenik bir ortama da ihtiyaç duyulmaktadır. Uygulama içerisinde bu malzemelerin kişilerin göz sağlığına uygun olmasına da dikkat edilmelidir. Kirpik liftingi uygularken veya uyguladıktan sonra kişilerin kirpiklerinde bir dökülme olmamaktadır. Dökülüyorsa yapılan yerin kalitesine, ortamın hijyenine, kullanılan malzemelerin kalitesine göre ifade etmek mümkündür.

Kirpik Lifting Uygulaması

Nişantaşı Kirpik lifting uygulaması keratin bakımı olarak geçmekte ve kişilerin kirpiklerinin köklerine bu bakımın yapılması olarak ifade edilebilmektedir. Uygulamayı yapacak olan kişi kirpik lifting hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Bunun dışında ortamın hijyeni ve kullanılan malzemelerinde kaliteli olması gerektiği ayrıca dikkat edilen ve özen gösterilmesi gereken konulardır. Kirpik lifting uygulamasından sonra veya uygulama esnasında kirpiklerde herhangi bir dökülme olmaması gerekir. Uygulama genel olarak 45-50 dakikayı bulabilmektedir. Kişilerin kirpikleri seyrek ve hacimsizse kirpik lifting uygulamasını tercih ederek zamanla gürleşmiş ve dolgunlaşmış kirpik yapısına sahip olmak mümkündür.

Kirpik Lifting Nasıl Uygulanır?

Nişantaşı kirpik lifting seyrek veya hacimsiz görünümlü kirpiklere sahip olan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Kirpik lifting uygulaması sonrasında gündelik yaşamda hiç makyaj yapmadan dolgun görünümlü hacimli kirpiklere sahip olmak mümkündür. Böylece bir maskaraya ihtiyaç duymadan da makyajsız kullanım yapılabilmektedir. Uygulamayı geçmeden önce kişinin kirpiklerine uygun uzunlukta s, m, l şeklinde 3’e bölünmüş pedi yapıştırılarak başlanmaktadır. Sonra kişinin kirpikleri teker teker ayrılarak bir cımbız vasıtasıyla kıvrılmış hale getirilir. Bir sonraki aşamada ise kişiye bir numaralı bakım ürünü sürülüp yaklaşık olarak 15 dakika bekledikten sonra keratin uygulama işlemi gerçekleşmiş olur. Son aşama 20 dakika daha bekletip pedleri çıkardıktan sonra en son bakım ürünü sürülmektedir.

Kirpik Lifting Bakımı

Nişantaşı kirpik lifting bakımı hakkında fikir sahibi olmak isteyen kişiler olabilir. Öncelikli olarak kirpik lifting yaptıran kişilerin dikkat etmesi gereken birkaç husus vardır. İşlemi yaptıran kişiler özellikle hassas ciltli ise kendi ciltlerinde bazı reaksiyonlara yol açılabileceğini göz önünde bulundurması gerekir. Kirpik liftingi uygulamadan önce kişinin varsa göz makyajını iyi bir şekilde temizlemiş olması gerekir. Kirpik liftik uygulaması kalıcılık açısından kişiden kişiye göre farklılık gösterebilmektedir. Kirpikler kurumadan yüzü yıkamak önerilmemektedir. Ancak kirpikler kuruduktan sonra yüz yıkanabilmektedir. Göz makyajı yapmak için kişinin özellikle maskara uygulama açısından en az 12 saat beklemesinde yarar bulunmaktadır. İşleme başlamadan önce de göz makyajını çıkarılmış olduğundan emin olunması gerekir.

Kirpik Lifting Kalıcılığı

Nişantaşı kirpik lifting kalıcılığı konusunda dikkat edilmesi gereken konular vardır. Öncelikli olarak bu kalıcılık kişilerden kişilere göre değişiklik göstermektedir. Kişinin kullanımına ve kirpiklerinin yapısına göre birtakım değişikliklerin olacağını söylemek mümkündür. Bu kalıcılık genel itibariyle iki aya kadar olmaktadır. Ancak 3 aya kadar kalıcılık gösteren kullanım ve bakıma bağlı olarak değişiklik gösteren durumlarda vardır. Kimi kişilerde ise yaklaşık olarak kirpik liftin kalıcılık süresi 1 ay olabilmektedir. Bu durumda kirpiklerde dökülme veya bozulmalar mevcut olarak kendini göstermektedir.

Kullanım konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar başlıcadır. Öncelikli olarak kişinin göz ve kirpik bölgesi temiz olması gerekir. Özellikle kirpik lifting yaptırmadan önce göz makyajının iyice temizlendiğinden emin olunmalıdır. Ayrıca kişinin gözünde lens varsa lensini de çıkartarak işlem yaptırmaya başlamalıdır. Hassas ciltli kişilerde ise kullanılan solüsyonlar kişinin gözünü yakıp hassasiyete neden olabilir.