Nişantaş ağdalı epilasyon hizmeti
  • 126
  • 0

Nişantaş ağdalı epilasyon konusunda kişiler bazı şeyleri merak ediyorlar. Öncelikli olarak lazer epilasyon kişilerin son zamanlarda oldukça fazla tercih ediyorlar. Genel olarak lazer epilasyon ile birlikte kalın değil kıl köklerinin kökten bitirilmesi amaçlanmaktadır. Lazer epilasyonda uzmanlar kıl köküne lazer ışınlarını uygular. Bu yöntem diğer bilinen klasik yöntemlere göre acısız oluyor.Merkezimizde işinin uzmanı tarafından doğru cihazlar kullanılarak yapılan bu yöntem herhangi bir zarar vermeyecektir.

Nişantaş ağdalı epilasyon yöntemi

Nişantaş ağdalı epilasyon yaptırmak isteyenlerin bilmesi gerekenler olacaktır. Lazer uygulamasını tercih edecek kişinin en uygun ten rengine sahip olması gerekiyor. Yani bunun dışında kişi güne güneşle temas ettiği sürece kendi ten rengi güneşlenme sonrası olmayacaktır. Lazer epilasyon öncesinde kişinin bu kararı vermesi gerekmektedir. Kişinin yapacağı peeling veya cilde tahribat oluşturabilecek herhangi bir krem kullanması lazer uygulamasında olumsuzluğa yol açabilir. Dolayısıyla lazer epilasyona başlanmadan önce bronzlaşma gibi güneşin yakıcı etkisinden kurtulmak gereklidir. Lazer epilasyon uygulanacak olan kişi tüm vücuduna bu uygulamayı yaptırmalıdır. Ama kişiler en az 15 gün boyunca kişiyi kendi tüylerine dokunmamalıdır.Bir uzman tarafından kişinin kıl tipi ve rengine göre çeşitli parametreler belirlenerek Bir uzman tarafından kontroller yapılmaktadır. Böylece yapılacak olan seri atışlarla birlikte lazer epilasyonu planlanmış olur.

Ağdalı epilasyon işlemi

Nişantaş ağdalı epilasyon konusunda kişilerin kafalarına gelen çeşitli sorular olmaktadır. Öncelikli olarak lazer epilasyon uygulamasından yararlanmak isteyen kişiler kendi ciltlerine bir kimyasal işlem yapmaması gerekir. Uygulamaya başlamadan bir ay öncesinden itibaren kişinin gün ışığı ve buna bağlı olarak bronzlaşmalardan da kaçınması gerekir. Kişilerin aklına gelen bu noktada en belirgin soru ise ağda uygulaması hakkında olmaktadır. Lazer epilasyon uygulaması ilk 4 hafta öncesinde kişinin ağda, epilatör veya tüy dökücü krem gibi kıl köklerine etki edecek bir işlem kullanmaması gerekmektedir. Dolayısıyla kişilerin lazer epilasyon kullanmadan önce ağda yapması kesinlikle önerilmemektedir. Bu sayılan yöntemlerin içerisinde tüy sarartıcı maddeler de bulunmaktadır. Kişilerin lazer epilasyona başvurmadan önce öncelikli olarak ve uzmanına danışması gerekir.

Ağdalı epilasyon uygulaması

Nişantaş ağdalı epilasyon uygulaması için öncelikli olarak kişilerin kendi ciltlerinde bir kimyasal işlem yapmaması gerekmektedir. Bu kimyasal işlemler içerisinde kişinin doğrudan kimyasala başvurmayıp gün ışığından yararlanması bile dahil edilmektedir. Yani kişinin bronzlaşmış olmaması da oldukça önemli etkenlerden birisidir. Lazer uygulama konusunda kişilerin lazere başlamadan bazı durumlar olumsuz etkenlere yol açabilmektedir. Bu olumsuzluklar içerisinde kişinin peeling veya ciltte tahribat oluşturabilecek bir kremi kullanması yer almaktadır. Aynı zamanda kişilerin tam bu noktada aklına gelen soru ağda uygulaması olmaktadır. Uzman tarafından kişinin kıl tipi ve yoğunluğu ayrıca olarak belirlenmektedir. Böylece uzmanlarımız cilt tipine ve rengine uygun olarak belirlenmiş olan uygun cihaz ile birlikte seri atışlar tamamlanarak işleme başlayacaktır. Lazer epilasyonun asıl amacı kılı değil kıl kökünün yok edilmesidir.

Ağdalı epilasyon bilinmesi gerekenler

Nişantaş ağdalı epilasyon hakkında bilinmesi gereken birden fazla şey bulunmaktadır. Kişiler lazer epilasyon uygulamasınan önce peeling veya ciltte tahribata yol açacak krem kullanmaması gerekir. Lazer uygulamasına başlamadan bir ay öncesinden itibaren ise gün ışığı ve bronzlaşmasına yol açacak her türlü etkenden kaçınması gerekir. Epilasyondan öncesi 4 haftada cımbız gibi kıl köklerini etki edecek her türlü etmenden uzak durmalısınız. Bu etmenlerin içerisinde tüy sarartıcı gibi yöntemlerle yerini almaktadır. Ağda konusunda da böylelikle bu soruya da cevap verilmiş olur. Çünkü ağda da belirli gün sayısı kadar kıl köklerine etki ederek işlem yapmaktadır. Lazer epilasyonun doğrudan etki edebilmesi için bu konuya epilasyon yaptırmak isteyenler dikkat etmelidirler.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *