• 85
  • 0

Epilasyon hizmetimiz cinsiyet fark etmeksizin tüm kişilere uygulanabiliyor. Lazer epilasyon işlemi sayesinde kıllarınızdan kalıcı bir şekilde kurtulma imkanına sahip oluyorsunuz. Sürekli olarak tüy, kıl gibi şeylerle uğraşmamak için epilasyon oldukça kurtarıcı bir yöntemdir. Epilasyon yaptırdığınız bölgede kıl kökleri bir daha kıl çıkmaması için yakılır. Kıl kökü yakıldığından dolayı o bölgede tekrar kıl çıkmaması sağlanır. Fakat bazı insanların hormonları farklı olduğu için epilasyon işleminden tam verim almayabilir.

Bu yüzden epilasyon işlemi yapılmadan önce hormon testi gibi önemli işlemlerin yapılması gerekiyor. Bu işlemler yapıldıktan sonra buna göre epilasyon işlemine başlanılması son derece önemlidir. Firmamız uzman ekibi ile epilasyon işlemi öncesi detaylı bir araştırma yapar. Bu detaylı araştırma sonucuna göre epilasyon işlemine başlanır.

Epilasyon işleminden tamamen verim almak için seanslara düzenli bir şekilde katılması gerekiyor. Epilasyon seans aralığı kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Bu yüzden epilasyon seans aralığı için net bir şey söylemek mümkün değildir. Her insanın yapısı ve hormon yapısı farklı olduğu için seans aralıkları da farklılık gösterir. Seans aralıklarına ve seanslara düzenli bir şekilde dikkat edildiğinde epilasyondan maksimum verim elde edilir.

 Nişantaşı lazer epilasyon işlemlerimiz

Epilasyon hizmetimiz ile kendinizi ve vücudunuzu büyük bir sorundan kurtarmış olursunuz. Diğer kıl ve tüy alma yöntemleri vücudunuzda çeşitli hasarlar ve izler bırakabiliyor. Örneğin ağda işlemi oldukça acılı bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Ağda işleminde ağda yapılan bölgede tahriş, kızarıklık, yanma gibi sorunlar meydana geliyor. Ya da jilet ile tüyler alınmaya çalışıldığında batık gibi problemler karşımıza çıkabiliyor.

Ayrıca jilet işlemi oldukça kısa bir süre geçerli olan bir işlemdir. Fakat lazer epilasyon işlemi hem kalıcı hem de son derece güvenilir bir işlemdir. Firmamızda lazer epilasyon işlemlerinizi yaptırarak kıllarınızdan kalıcı olarak kurtulma imkanına sahip olursunuz. Lazer epilasyon işlemini yaptırmaya karar verdiğinizde firmamız sizlere randevu tarihleri belirler.

Bu tarihler arasında seanslarınıza katılım sağlayarak birkaç seansta tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Lazer epilasyon işleminin acılı olup olmaması da birçok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Her insanın acı eşiği farklı olduğundan dolayı lazer epilasyon işleminin acı düzeyi kişiden kişiye değişebiliyor. Fakat genel olarak bakıldığında lazer epilasyon işlemi çok da acı veren bir işlem değildir.

Lazer epilasyon nasıl yapılır?

Epilasyon hizmetimiz  bu işlemi yaptırmaya karar verdiğinizde firmamız tarafından sizlere belirli aralıklar ile seanslar belirlenir. Bu seanslara katılım sağlayarak lazer epilasyon işleminizi kolay bir şekilde yaptırabilirsiniz. Lazer epilasyon işlemlerinde acıyı daha hafif bir şekilde hissetmeniz için çeşitli jellerde kullanılabilir. İsterseniz bu jelleri de epilasyon sırasında kullanabilirsiniz.

Lazer epilasyon işlemine gelmeden önce tüylerinizin kısaltılması da oldukça önemlidir. Tüylerinizi kısaltarak epilasyon seanslarınıza geldiğinizde daha az acı hissedeceksinizdir. Ayrıca tüyler kısa olduğunda makinenin kıl köklerini daha net görmesi sağlanıyor. Bu yüzden tüylerinizi kısaltarak lazer epilasyon seanslarınıza katılım sağlamanız son derece önemlidir.

Lazer epilasyon faydaları

Epilasyon hizmetimiz ile vücudunuza birçok faydası olduğunu göreceksiniz. Lazer epilasyon işleminin en büyük faydası kıllarınızdan kalıcı bir şekilde kurtulmanızdır. Sürekli olarak tüy alma, kıl alma gibi sorunlardan lazer epilasyon işlemi ile kolaylıkla kurtulabiliyorsunuz. Lazer epilasyon kalıcı bir çözüm olduğu için ömür boyu bu fırsattan faydalanabiliyorsunuz.

Lazer sayesinde batık, kıl dönmesi gibi sorunları da  önlemiş oluyorsunuz. Bu yüzden lazer epilasyon işlemini tercih ederek tüm bu sorunların önüne geçebilirsiniz. Lazer epilasyon işleminin en büyük faydası da vücudunuzun pürüzsüz bir görüntüye kavuşmasıdır. Lazer epilasyon işlemi sayesinde kıl kökleriniz kapanacağından dolayı daha pürüzsüz ve daha gözeneksiz bir cilde sahip olursunuz. Ayrıca lazer epilasyon işlemi sonrası çıkacak olan kıllarınız da oldukça  seyrek çıkacaktır.

Firmamızda lazer epilasyon işleminizi yaptırarak lazer epilasyonun size ve vücudunuza sağladığı tüm faydalardan faydalanabilirsiniz. Üstelik firmamızda yaptıracağınız epilasyon işlemleri son derece uygun fiyatta yapılır. Uygun fiyatlar ile kalıcı çözüme kavuşmak istiyorsanız firmanızda epilasyon işleminizi yaptırabilirsiniz. Epilasyon işlemini yaptırmak için web adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Web adresimiz üzerinden randevu tarihi oluşturarak lazer epilasyon seanslarınıza katılım sağlayabilirsiniz.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *