• 87
  • 0

Nişantaşı hydrafacial işlemi ile birlikte yaşlanma karşıtı bakım hizmeti tanınmaktadır. Bir tür aslında yaşlanma karşıtı bakım olarak geçen bu işlem kişilerin cildini yenileme, akne ve leke tedavisinde kullanılmaktadır. Kişinin cildi yanlış makyaj uygulaması, uzun süre güneşe maruz kalma ve kendi cilt tipine uygun olmayan kozmetik ürünlerini kullanmaktan dolayı cilt gözenekleri hava alamamaktadır. Böylece cilt gözeneklerimiz kaldığı hava ve nem alamadığı bilinmektedir. Yalnızca nem alamamanın yanı sıra kişinin cildi olduğundan yaşlı ve kırışık görünmektedir. Böylece bu işlem sayesinde ciltte var olan problemler giderilerek cilt sağlıklı bir etkiye kavuşmuş olur.

Nişantaşı hydrafacial işlemi

Nişantaşı hydrafacial kişinin cildinde temizlik ve bakım işlemlerinin yapılarak cildinde var olan lekelenme problemine karşı kullanılan işlemlere denmektedir. Bu işlemi uygularken kişiye gerektiğinde peeling uygulaması da yapılabilmektedir. Bu işlem amaç itibariyle kişinin cildine sağlıklı bir etki kazandırmak olduğu için cildinde tahriş etmeden ve iz bırakmadan sağlıklı görünüm kazandırabilmektedir. Aynı zamanda bir diğer etkileri bu işlem sonrası cilt kırışıkları yok olur, lekeler giderilmiş olur ve kırışıklıklar da yok edilmektedir. Aynı zamanda yağlı ciltlere has olan problemler de giderilmiş ve akne gibi sorunlarda ortadan kalkmış olur bu uygulama kişileri yaklaşık olarak 30 dakikadan az bir sürede uygulanmaktadır.

Hydrafacial uygulaması

Nişantaşı hydrafacial içeriğinde vakumlu vortex sistemi ile kişiye derinlemesine cilt temizliği yapılmaktadır. Peeling işlemi solüsyon ve vakum ile yapılarak akne ve siyah nokta gibi cilt problemlerini cilde zarar vermeden yok etmektedir. Akne problemi olan kişilere yaşlanma ve yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş olan kırışıklık gibi lekeler içinde özel serum uygulaması yapılmaktadır. Cildin en çok yağlanan t bölgesi olan kısma dengeleyici serum uygulaması yapılmaktadır. Yine kişinin cildinde varsa kırışıklık ve büyümüş gözenek problemleri için de farklı serum tipleri uygulaması yapılmaktadır. Led ışık teknolojisi cildi sıkılaştırmaya ve bakterileri yok etmeye yaramaktadır. Böylece işlem sonrası konforlu bir şekilde uygulanmakta olan güzel ve sağlıklı bir cilde kavuşulmuş olunur.

Hydrafacial avantajları

Nişantaşı hydrafacial uygulaması sonrası kişinin cildinde çeşitli avantajlara sebep olmaktadır. bu avantajlardan ilki her yaştan her kişiye ve her cilt tipine uygun olarak uygulama imkanı tanımasıdır. Üstelik bu işlem kişilere acı, sızı veya ağrı gibi problemler hissettirilmemektedir. Uygulama sonrası kişilerin cildi tahriş olmamış olur. Ayrıca kızarıklık veya ödem gibi sorunlara da yol açmamaktadır. Uzun süreli olarak bu işlemin avantajları derinlemesine temizlik ve bakım sağlamaktadır. Aynı zamanda kişinin cildi yumuşak ve pürüzsüz bir hale gelmektedir. Kişinin cildinde ton eşitsizlikleri bulunuyorsa bu işlem sonrası dengesizlikler de ortadan kalkmış olur.

Nişantaşı Hydrafacial Hizmeti

hydrafacial hizmeti

Nişantaşı Hydrafacial seansları genel olarak ilk uygulamada yaklaşık olarak 30 dakikada yapılmaktadır. Kişinin cildi elastikiyetini arttırmaktadır. Cildin tüm tabakaları anında temizlenerek beslenme ve nemlenmesine de yardımcı olmaktadır. İşlem sonrasında kişinin cildinde pamuksu bir yumuşaklık ve ışıldayan bir cilde kavuşmuş olur. Bu işlemin en önemli özelliği her yaştan kişiye ve her cilt tipine uygulanabiliyor olmasıdır. Henüz ilk seanstan bile gözle görülür bir fark ortaya koyulmaktadır. Genel olarak bu seansların toplamı 4 ila 6 seanslık uygulama olarak değişmektedir. Ancak öneri açısından da bu işlemlerin ayda bir tekrarlanması önerilmektedir. Kişilerin cildi kozmetiklerden kaynaklı kirlenebileceği için uygulamanın tekrarlanması önemlidir.

Nişantaşı Hydrafacial sonuçları

Nişantaşı hydrafacial kişinin cildinde genişlemiş gözeneklerinin daralmasına ve akne gibi problemlerini de temizlenmesine katkı sağlamaktadır. Aynı zamanda kişilerde bulunan ince çizgi ve kırışıklarında giderilmesini sağlamaktadır. Uygulama sonucu cildin nem dengesi korunmakta ve aşırı yağlanmalarında önüne geçilebilmektedir. Kişinin cildinde var olan cilt tonu dengesizliklerinde giderilmesini vaat etmektedir. Uygulaması sonrasında kişinin cildi pamuksu bir görünüme sahip olmuş olup pürüzsüz ve parlaklığa da ulaşmış olur. Uygulama kolay bir şekilde yapıldığı için her kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Bu uygulamayı tercih etmek isteyen kişiler her mevsim güzellik merkezlerine giderek kolaylıkla tercih edebilmektedir. Üstelik bir seansın uzunluğu 30 dakikadan daha az olarak bilinmektedir. Aynı zamanda kişiler bu uygulamayı yaptırırken de herhangi bir acı veya sızı hissetmemektedir. Cildi tahriş etmemesi ise bu uygulamanın ayrıca bir özelliğidir.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *