• 94
  • 0

Şişli jel tırnak işlemini firmamız ile son derece güvenilir bir şekilde yaptırabilirsiniz. Jel tırnaklar ile tırnaklarınızı daha estetik ve daha sağlıklı bir görüntüye kavuşturabiliyorsunuz. Jel tırnak ile tırnak sorunlarınızı bu işlem sayesinde kolaylıkla çözüme kavuşturuyoruz. Protez tırnağın bir benzeri olup tırnak kırılmalarını ve tırnak sararmalarını önlemek için yapılan işlemlerden birisidir. Jel tırnak işlemini yaptırdıktan sonra en iyi verimi almak için 4 hafta gibi bir süre beklemeniz gerekiyor. Bu süre içerisinde tırnaklarınıza herhangi bir bakım yapmanıza gerek yoktur. Tırnaklarınızı daha az su ile temas ettirerek kırılmasını ya da sararmasını önleyebilirsiniz. Daha sonra jel tırnak işlemini istediğiniz zaman tekrar yaptırabilirsiniz.

Şişli jel tırnak işlemi

 Şişli jel tırnak işleme son derece basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu işlemi yapmak için öncelikle tırnaklarınıza tırnaklarınızı uzatacak bir jel sürülür. Daha sonra çeşitli cihazlar yardımı ile bu jelin hızlı bir şekilde kurutulması sağlanır. Jel kurtulduktan sonra tekrar üstüne jel sürülür. Böylelikle kalın ve uzun bir tırnak katmanı elde edilir. Bu sayede tırnağınız bakımlı bir görünüme kavuşur. Jel tırnak ile tırnak sararmaları ve tırnak kırılmalarına son verilir. Siz de firmamız ile iletişime geçerek en iyi şekilde jel tırnak işlemini yaptırabilirsiniz. Jel tırnak işlemini yapacak olan kişiler son derece profesyonel kişiler olduğu için bu işlemi kusursuz bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Şişli jel tırnak faydaları

Şişli jel tırnak yaptırmanın sizlere birçok faydası dokunacaktır. Jel tırnağın en önemli faydası tırnağınızın daha estetik ve daha bakımlı bir görüntüye kavuşmasıdır. Tırnak bakımı birçok kişi için oldukça önemlidir. Bu yüzden jel tırnak ile tırnak bakımınızı kusursuz bir hale getirebiliyorsunuz. Tırnağınız da sararma ya da çabuk kırılma sorunları var ise jel tırnak ile bu sorunların da önüne geçebilirsiniz. Jel tırnak daha estetik bir tırnak görüntüsüne kavuşmanızı sağlayacaktır. Böylelikle tırnaklarınızda estetik görüneceği için yapacağınız makyajlar, kullanacağınız takılar ellerinizde ve tırnaklarınızda daha hoş duracaktır. Sağlıklı tırnaklara kavuşmak için jel tırnak yöntemini deneyebilirsiniz. Jel tırnak yöntemini firmamız sizlere en iyi şekilde yapacaktır.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *