• 86
  • 0

Nişantaşı protez tırnak olarak sizlere en iyi şekilde tırnak hizmeti veriyoruz. Firmamızda sadece protez tırnak değil birçok işlemi yaptırma imkanına sahip oluyorsunuz. Protez tırnak birçok kadın için oldukça faydalı bir işlemdir. Çünkü protez tırnak sürekli yaptırmanız gereken bir işlem olmayacaktır. Uzun süre dayanıklı olduğu için bu işlemi daha az sıklıkla yaptırdığınızda tırnaklarınızı estetik bir görüntüyü sağlıyorsunuz. Takma tırnaktan farklı olarak daha doğal ve daha kalıcı olan protez tırnak kendinizi bakımlı hissetmeniz adına oldukça önemli bir işlemdir. Firmamız sizlere bu işlemi en iyi şekilde veriyor. İşlemi yapmadan önce kesinlikle sizin istekleriniz göz önünde bulundurarak işleme başlanıyor. Siz de firmamız üzerinden kolaylıkla randevu alarak protez tırnak dahil tüm işlemlerinizi tecrübeli çalışanlarımıza yaptırabilirsiniz.

Protez Tırnak İşlemi

Nişantaşı Tırnak Bakım

Nişantaşı protez tırnak işlemi oldukça basit bir işlemdir. Bu işlemi profesyonel ekibimiz kısa bir sürede gerçekleştiriyor. Protez tırnak işlemine başlamadan önce uzmanlarımız tırnaklarınıza koruyucu losyonları sürüyor. Bu losyonlar sayesinde kendi tırnaklarınızın zarar görmesini engelliyoruz. Ayrıca koruyucu losyonlardan önce de tırnaklarınıza uygun tırnak çeşidi seçilir. Daha sonra protez tırnağı kendi tırnağınız ile yapıştırıyoruz. Böylelikle protez tırnağı sizin kullanımınıza bağlı olarak uzun süre kullanmanızı sağlıyoruz .Eğer protez tırnağa ne kadar iyi davranırsanız protez tırnak sizi o kadar uzun süre götürür. Firmamız sizlere en iyi protez tırnak malzemelerini kullanacağı için protez tırnaklarla memnun kalmamanız mümkün değildir.

Faydaları

Nişantaşı protez tırnak işlemi sayesinde tırnaklarınız estetik bir görüntüye kavuşuyor. Üstelik protez tırnak oldukça kalıcı bir işlem olduğu için bu işlemi uzun süre kullanabilme fırsatına sahip oluyorsunuz. Takma tırnak taktığınızda bu işlem sizi daha kısa bir süre idare edebiliyor. Fakat protez tırnak ile daha uzun süre tırnaklarınızı estetik bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Tırnaklar bakımlı gözükeceği için yapacağınız makyaj, giyeceğiniz kıyafet her zaman daha estetik ve güzel duracaktır. Bu da protez tırnağın size sağlamış olduğu en büyük faydalardan birisidir. Uzman kadromuz ile protez tırnak işleminiz son derece titizlikle yapılır. Yaptıracağınız işlemden memnun kalma teminatını siz değerli danışanlarımıza veriyoruz.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *