Nişantaşı protez tırnak modelleri
  • 82
  • 0

Nişantaşı protez tırnak işleminden yararlanmak isteyen kişilerin adresi bellidir. Öncelikle insanlar ilk olarak tırnak bakımına önem vermektedir. Bunun sebebi ise daha çok kadınların gündelik hayatta güzel ve bakımlı görünmek istemesinden kaynaklanmaktadır. Protez tırnak bu noktada pek çok kadının hayat kurtarıcı bir çözümü gibi olmaktadır. Gündelik koşturmada tırnak bakımına zaman ayıramayacak kadınlar bulunmaktadır. Tam olarak bu noktada son zamanlarda trendi yakalamış protez tırnak kalıcı ve güçlü tırnağa sahip olmayı vaat etmektedir. Bu işlemi tercih eden kişiler çok daha sağlıklı ve estetik açıdan güzel görünen tırnaklara sahip olabilmektedir. Üstelik ojenin ve asetonla oje çıkarma işleminin tırnaklara verdiği deformasyon da ayrıca bilinmektedir. Dolayısıyla protez tırnağın tırnak yüzeyine bir zarar vermeden uzman eller de yapılarak uygulanması ve çıkartması basittir. Bu sebeple kullanmayı düşünmek isteyenler güvenilir ellerde bu işlemi yapabilmektedir. Protez tırnak özellikle takma tırnak uygulamaları ile kıyaslanılıp karıştırılmaktadır. Ancak protest tırnaklar düzgün bir bakım ile 2-3 süreye kadar kullanılabilmektedir. Üstelik protez tırnaklar takma tırnaklara göre çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Protez Tırnak Çeşitleri

Nişantaşı protez tırnak çeşitleri pek çok farklı şekilde uygulanabilmektedir. Öncelikli olarak protez tırnak çeşitlerini akrilik tırnak, jel tırnak bir diğer adıyla poly gel ve dipping tırnak olarak sınıflandırmak mümkündür. Öncelikli olarak akrilik tırnak protez tırnak uygulamalarından ilki olarak geçmektedir. Akrilik tırnağı uygulamak için özel bir toz ve yine özel bir sıvı kullanılarak uygulanmaktadır. Akrilik tırnak jel tırnak uygulamasına göre farklıdır. Bu teknikle yapılan uygulamalarda kırılgan ve zayıf tırnaklara sahip olunan kişilere uygulanmaktadır. Yine kişinin kendi tercihine göre de uygulama şekli belirlenmektedir. Jel tırnak ile kıyaslandığında doğal görünüm açısından daha az doğal görünse de yine de sağlıklı ve dayanıklı yapıda olmaktadır. Özel bir sıvı ve toz karışımı ile hazırlanan akrilik tırnakta tırnak yüzeyinin boş kısımları doldurulmaktadır. Sonrasında tırnağın tümü kaplanarak uygulama sonrasında havayla temas ettiğinde sertleşmektedir. Bu durumda bütünleşmiş bir görünüm elde edilmektedir. Akrilik tırnak uygulamasında yoğun bir koku hissedilebilmektedir. Ancak uzmanlar tırnak yüzeyine uygulanan bu işlemin uzun süreli olmayacağı için kişinin tırnaklarında zarar vermediğini söyleyebilmektedir. Akrilik protez tırnak uygulaması diğer çeşitlere göre dayanıklı ve kolay kolay kırılmama özelliği taşımaktadır.

Protez Tırnak Modelleri

Nişantaşı protez tırnak modelleri arasında jel tırnak dışında diğer yöntemlerde bulunmaktadır. Bir diğer çeşit olan jel tırnak kişilerin tırnağında daha kalıcı ve daha doğal duran bir yöntem olarak bilinmektedir. Jel tırnak genellikle kişilerin tırnak zemini sağlam ise uygulanmaktadır. Özel ışınlar ile hazırlanan jel kişilerin tırnağına sürülerek uygulanmaktadır. Dipping tırnak çeşidi ise akrilik tırnak uygulamasına benzerlik göstermektedir. Fakat akrilik tırnak uygulamasında olduğu gibi ortaya yoğun bir koku çıkmamaktadır. Üstelik bu uygulamada görünüm açısından mat bir görünüm yaratmaktadır.

Protez Tırnak İşlemi Nedir?

Nişantaşı protez tırnak işlemi daha çok kişilerin gündelik hayatında oje gibi işlemlere yer vermek istemeyip tercih ettiği bir yöntemdir. Üstelik protez tırnağı tercih eden kişiler ojenin bozulmasından kaynaklı olarak rahatsızlık duyup bu yönteme yönelebilmektedir. Protez tırnak oje uygulamalarına göre çok daha kalıcı ve uzun ömürlü olarak geçmektedir. Üstelik çok daha güzel ve bakımlı tırnaklara sahip olmakta bu sayede mümkün hale gelmiştir. Protez tırnak uygulamasını kullanan kişiler bu uygulamayla 2-3 ay boyunca rahatlıkla kullanım sağlayabilmektedir.

Protez Tırnak Fiyatları

Nişantaşı protez tırnak fiyatları insanlar tarafından araştırılarak merak edilen bir konudur. Öncelikli olarak bu işlemi yaptırmak isteyen kişiler bir ücret araştırmasına gitmektedir. Protez tırnak uygulamasına karar vermeden önce öncelikli olarak bu işlemin uzman eller tarafından yapılmasına dikkat edilmektedir. Dolayısıyla piyasada pek çok farklı fiyatlandırma çeşitleri de bulunmaktadır. Protez tırnak uygulamaların genel fiyatı 300 ile 600 TL arasında değişebilmektedir.

Protez Tırnak Uygulamaları

Nişantaşı protez tırnak uygulamaları insanlar tarafından araştırılmaya devam edilmektedir. Özellikle bu bölgede uzman eller tarafından yapılan uygulamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Daha sağlıklı ve estetik bir görünüm isteyen insanlar protez tırnak uygulamalarına yönelmektedir. Protez tırnak uygulamalarını araştırırken öncelikli olarak çeşitlerine de bakmak gerekmektedir. Bu noktada akrilik tırnak veya jel tırnak gibi işlemlerin hangisinden yapılacağına da dikkat edilmesi gerekmektedir. Uzman ellere gidildiği takdirde hangi tırnak uygulamasının size uygun olduğu tarafınıza söylenecektir.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *